It’s Time To Let Go – Worldwide release!

Nu var det ett tag sedan mitt första släpp på Beatport: ”Richard Grey – Thrilling The Deputy (Junior & Smiel Remix)”. Ett gratisjobb som egentligen mest var kul för möjlighetens skull och där ett släpp på skivbolag som Pacha Recordings gav en liten extra prick i cv:et. Inte heller fy skam att remixen var på en låt släppt av en så pass känd snubbe som Richard Grey.

Nog om historia för idag är nästa remix äntligen ute för världen att spela. Min gode vän Spectre från Stockholm har gjort mycket bra musik på senast, som jag ger full support på, och har idag fått sin låt ”It’s Time To Let Go” släppt på PR Records i hela världen. Hans låt och remixarna (inklusive min) går att köpa på de flesta större online-affärerna. Nedan följer länkar till de två större.

beatport logo

Tryck på bilden för att köpa på beatport!

juno_logo

Tryck på bilden för att köpa på juno download!

Stort tack till Spectre som gav mig remix-möjligheten! Detta släppet tror jag som fan på!

Leave a Reply