Missat "Six Feet Under – Joel Smiel Remix"?

six-feet-under

Klicka på omslaget så skickas ni till Juniors soundcloud där originalet och resten av mixarna går att lyssna på!

Jag vet att det är någorlunda lustigt att min egen blogg är sist med att posta min senaste remix, men eftersom Junior redan gjort ett sådant enastående arbete med att sprida originalet samt remixarna så kom det inte i första hand för mig. Lovar att bättra mig i framtiden. Kommer släppas på PR Records (PRREC058) senare i höst. För er som missat, här är den iallafall i full lyssningsbar version:

Comments

  1. Junior skriver:

    Varför frågetecknet i topicen :P

  2. [...] samband med releasefesten passade MalmöTv på att göra en intervju med oss och Joel Smiel som är en av remixarna till vår låt Six Feet Under.. Bör väll tilläggas att detta är en av [...]

Leave a Reply