En onsdag i festens tecken

Antagligen är detta den onsdagen du borde gå ut om du bara tänkt dig en utgångsvardag denna månaden. Killarna från musikkollektivet SHC bjuder tillsammans med sin sångerska in till stor releasefest på Centiliter & Gram ikväll. Klockan 21 börjar galenskaperna med utdelning av promo och välkomstdrink. Alie Atié kommer tillsammans med Rogerio Lopez fram till kl 23 få igång stämningen i DJ-båset. Sen får vi live-framträdande från kvällens värdar.

Vidare fortsätter festen på Crown där även den årliga restaurangfesten hålls. Folk som osat gästlista till cl&gr innan 16 idag har även en plats på bussen dit. Runt midnatt tar vi oss dit och där väntar en line-up med Freddie DeVillé, Alie Atié, Rogerio Lopez, iTod, Dj Junior, J.J., MissuM och så klart mig själv som rundar av kvällen med tungt DJ-set.

Fritt inträde överallt, givetvis råder i mån av plats principen. Personligen ska jag försöka hinna till Cl&Gr runt 22 eftersom jag jobbar innan och får det lite stressigt annars. Sen är det ÖL-in hela kvällen!

Kolla Juniors Blogg för all info!

Tråkigt bara att man nog håller på att bli lite förkyld eftersom man levt väldigt syndigt den senaste månaden. Alldeles för mycket fest och sena promenader i regnet.

Leave a Reply