Knappt återställd innan ny fest

SHC feat Ian.C på Babel i onsdags var en mycket trevlig kväll. Tråkigt bara att vädergudarna hade bestämt sig för totalt snökaos samma dag. I normala fall skyller man ju på att det är mitt i veckan (konstigt nog inte så många som brukar fira lill-lördag), men vädret gav nog många även bokstavligt kalla fötter för att orka sig ut på nattliga eskapader. Trots motgångar var det gott om folk och gott om barhäng. Hade med mig två arbetskamrater som jag lekte spritorgie med i baren. Som vanligt alldeles för mycket för att orka jobba dagen efter, men jag kom undan den värsta bakfyllan sånär som på en liten försovning.

Ian.C var sjukt kul att se med sin elektroniska uppsättning trummor och nästan sjuka koncentration i blicken. När han väl drog igång runt klockan ett spelade han konstant till stängning. Ett tag trodde jag inte ens han hade roligt, men det bekräftades väl när jag pratade med honom efteråt.

Torsdagen gick lite jobb och återhämtning. Inget mer att tillägga.

Ikväll är det Ministry of Sound på slagthuset. En tradition som nog borde läggas av med om man inte orkar göra det helhjärtat som på ACE-Andreas tid. Årets biljettförsäljning lär väl tala för sig själv. Jag ska iallafall dit för att dricka och umgås med alla jag känner. SHC värmer upp och sedan Alex Moreno en stund innan Alex Gaudino som jag kanske orkar titta klart på.

Leave a Reply