Medan snön faller

Helt otroligt vad mycket snö vi haft här nere i södra Skåne. Det vill liksom aldrig sluta och det känns lite som att vädret ger igen för svunnen snö alla andra år. Mig skadar det dock inte. Alltid gillat snö och fnissar lite för mig själv när hela samhällets infrastruktur blir lite förlamat.

Under tiden har det hänt lite nytt. Haft en makalöst rolig spelning på båten, Prins Bernhard i helgen. Trots kylan och enligt många, världens sämsta utgångs helg (helgen innan löning i januari), märktes knappt någon nedgång i båtens normala mängd besökare. Kul för mig och kul för alla andra.

Har en het bootleg som snart ska sättas fri. Lite putsning kvar och så ska jag vädra lite intresse på högre nivå. Ni som varit på båten sent i fredags eller på Étage har nog hört den.

Har redan fått kontraktsförslag från PR Records på ”Bad Breath” som också är klar snart.

Har även fått remix uppdrag på en ganska känd grupp härifrån på Warner Music. Har tackat ja, men sen om den kommer med får vi ju se.

Ikväll ställer grabbarna bakom Southside House Collective (iTod, Junior och J.J.) till med fest på Babel i Malmö. Med sig har de en mycket framgångsrik percussionist vid namn Ian.C som skördat framgångar i stort sett hela världen i tjugo år nu. Det bjuds på en mycket varm stämning. Mer info på SHC-blogg

Leave a Reply