Utslagen

Efter en stabil och mysig hemmafest hos en god vän igår så har man definitivt sig själv att skylla för dagens hälsotillstånd. Fram till klockan 18 idag har jag antingen sovit, haft huvudvärk eller mått riktigt illa. Har lyckats trycka i mig ett par rostade mackor och tänkte snart kasta mig på soffan och beta av lite filmer man borde ha sett, men som man av helt oförklarliga skäl helt missat. Jobbar tidigt imorgon så det blir nog bara en film, Terminator Salvation. Som det Terminator-fan jag är har jag sjukt höga förväntningar! Ingen pizza till den, men lite pringles, pistage och cola på det så man får en riktigt tam och tunn skitsömn i natt också.

Nästa vecka är planen att göra så mycket som möjligt på min remix av ”I Can Lead Your Mind” som är SHC‘s nästa singel. Den ryktas släppas i någon gång i april, men ännu är mycket ganska oklart liksom vilka remixer som kommer finnas på den.

För allt i världen glöm inte bort denna…

Comments

  1. http://www./ skriver:

    I know for a fact I could never make this kind of content this interesting. Your style of writing is as unique as you views in this article. I have enjoyed this content very much.

Leave a Reply