Att vänta med spänning

Igår var jag på min andra arbetsintervju till samma jobb jag sökt. Förutom att jag redan var lite spänd eftersom jag aldrig kommit så här långt förut lyckades jag dessutom ta fel på dagarna. Någonstans i min skalle hade jag bestämt mig för att det var i tisdags, men det insåg jag var fel när jag kom till jobbet och råkade läsa mailet med inbjudan en extra gång. Dagen efter när det verkligen gällde var jag mycket mer spänd. Antagligen eftersom jag redan förberett mig mentalt en gång redan vilket jag nu behövt flytta fram ett dygn. Denna gången fick jag träffa min eventuellt framtida chef och hans närmsta kollega. Jag behöll mitt lugn och svarade på frågorna utförligt och känner nu att så här i efterhand kunde jag inte göra något bättre. Blir det inte jag så var det inte menat denna gången. Nästa vecka någon gång vet jag.

I övrigt har jag haft ett par kvällar på mig att jobba på min remix av ”I Can Lead Your Mind”. Den börjar verkligen ta form och jag ser ljuset i slutet av tunneln. På många sätt liknar den det jag gjort innan, men samtidigt har jag testat en hel del nya idéer. Tror att den kommer gå bra hand i hand med mitt egna singel släpp mot våren. På många sätt liknar den ”Bad Breath”. Att jag skulle vara nära att hitta mitt eget sound vore ju bara dumheter att säga. Har alltid haft som förutsättning att all musik jag gör ska innehålla något nytt från min sida. Den som överlever få höra.

Här är en annan sak som tagit stor del av mina bussresors tid. Sjukt beroendeframkallande. Otroligt välgjort. Jag ger er: ”CartoonWars”

Leave a Reply