Intensiv helg närmar sig

För ett tag sedan hade ordet ”intensiv” haft innebörden ”kung i baren fem lediga dagar i sträck”, men mitt nyvunna förnuft har lärt mig att spara både på pengar och lever. Först upp är det ju ”Southside House Collective bjuder på en onsdag på Babel” feat. mig själv så lill-lördag är ju redan spikad och klar. En relativt färdig spelklar version av min remix av ”I Can Lead Your Mind” kommer definitivt sparka sig ut genom högtalarna i kyrkan. Du hittar även ett inlägg om eventet på Babel’s program. Lyckligt nog (eller olyckligt) så har de fått det hela lite om bakfoten. Där framstår jag som kvällens main-act och enda dj, vilket så klart inte är fallet. iTod, Junior och J.J kommer så klart även de bjuda på sig själva. Även de har lite nytt i bagaget har jag fått höra.

Resterande fem lediga dagar ska jag göra allt i min makt för att inte hamna i rännstenen, men redan nu känns det lite i kroppen som att det är stor risk att jag inte lyckas. Någon spontan utgång blir det då definitivt inte för här finns gott om musik att göra klar, men en eventuell spontan hemma-hos-någon-för-att-ta-en-öl-drabbning skulle jag nog rentav kunna se fram emot. För att inte glömma den eminenta, galna hemmafesten för restaurangfolk (och allt annat löst folk också för den delen) ”Happy Monday” på måndagar på Prins Bernhard.

Det ska nog kunna bli en bra påsk. En måltid med min egen (eller någon annans) familj ska jag väl kunna klämma in också.

För allt i världen glöm inte bort denna…

Leave a Reply