”Six Feet Under” äntligen på Beatport!

Nästan tre månader för sent har Beatport äntligen släppt ut alla releaser som inte dök upp då bland annat ”Six Feet Under” av iTod, Junior, J.J skulle släppas i december 2009. Enligt rykten så hade hela företaget tagit semester och många ”mindre” släpp uteblev. Vi har länge undrat om de överhuvudtaget skulle dyka upp, men nu så är all väntan över.

Tryck på bilden för att köpa på beatport!

Att en remix av mig finns med borde inte vara några nyheter vid det här laget, men för er som på något sätt missat det så fick ni reda på det nu i alla fall :)

Nu lagom till WMC 2010 i Miami, som är house-musikens Mekka där i regel alla de största och bästa har med sig ny musik de vill presentera, har killarna bakom inläggets singel gjort en liten uppdaterad version av nämnd låt. Den kommer förhoppningsvis släppas på Beatport någon gång i samband med evenemanget (antagligen en bra stund efter). Den går att lyssna på Juniors Soundcloud eller i spelaren nedanför. För er som har skarpa öron så kanske ni märker att låten är en upphottad version av originalet med en bit av min remix i sig.

Comments

  1. Junior skriver:

    hurra hurra.. äntligen.. synd bara att det inte gick hela vägen för beatport ens när dom släpper den ¤#%¤#%#

Leave a Reply