Vardag = ekorrhjul

En normal vardagsvecka för mig är oftast inte mycket annat än ett ekorrhjul. Sova, jobba, äta och sova. Förutom ett par ärenden (som egentligen är stort i sig) så har jag gjort INGET fram till nu. Inget av vikt i alla fall. I det här fallet definerar jag ”vikt” till något som hör till det sjukt ovanliga eller något som skjuter min musikkarriär framåt. Sen finns det de dagar jag har en otroligt tajt deadline, för jag är ju också bäst på att skjuta upp saker och skapa mig den pressen jag behöver för att kunna prestera. Då jag sitter i stort sett varje vaken timme, som jag inte är på jobbet, och producerar. Då mår jag också som bäst. När jag är produktiv! Därför är det oftast tyst kring mig på vardagar. Jag gör helt enkelt inget eller väldigt mycket.

iTod å andra sidan är krönikör ->J.J har piffat upp sin blogg och Junior är äntligen nöjd med sin design (men är hans läsare det? (internt)) dessutom har de snart bakat ihop en liten WMC-version av ”Six Feet Under” där det ryktas att en bit av min remix utgör en del av låten.

Själv är jag i full färd med min remix av killarnas nästa singel ”I Can Lead Your Mind”. Räkna med smakprov innan det närmar sig release någon gång i april.

Just ja, jag var ju på arbetsintervju i tisdags på en annan tjänst jag sökt i samma bolag. Känner att det är dags att förnya sig lite så man får lite stimulans även under de sedvanliga åtta timmarna per dag man är på jobbet. Kändes bra, kunde motivera min ansökan väl, sen är det väl bara att invänta svar. Senast nästa vecka fick jag höra. Det är verkligen helt omöjligt att veta något på förhand…

För allt i världen glöm inte bort denna…

Leave a Reply