En dag med en stegräknare

iPhone har ju en applikation till precis vad som helst och det mesta är ju också gratis. Då tänkte jag att det kan ju vara kul att veta hur mycket man egentligen sliter ut sig på sitt vanliga jobb. Har ofta tänkt på att det enda man gör är ju att gå omkring överallt. Så en stegräknare går ju säkert att hitta, och visst fanns den med det helt självförklarande namnet ”Pedometer FREE”, välomtalad och gratis. Nu är jag lite av en statistiknörd och tyckte att denna visar klart och tydligt att jag rör på mig en hel del varje dag, men det var inte lika kul att höra ”enligt en helt obekräftad undersökning” att det är just 10 000 steg man ska gå om dagen för att ”må bra”. Herregud, orka vara slut i benen varje dag. Å andra sidan är större delen av mitt musikliv ganska stilla sittandes eller ståendes, men jag undrar trots det ifall jag ”mår bra” av detta…

Leave a Reply